Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (GDPR)

23.07.2018


 

Αγαπητοί συνδρομητές,

Με αφορμή την ενεργοποίηση του Γενικού Κανονισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Προστασία των Δεδομένων (GDPR) με σκοπό την ενίσχυση της προστασίας των προσωπικών δεδομένων των φυσικών προσώπων, η Εθνική Επιτροπή «Περιβάλλον και Υγεία του Παιδιού» επιθυμεί να σας ενημερώσει ότι τα προσωπικά στοιχεία που διατηρεί (ονοματεπώνυμο και ηλεκτρονική διεύθυνση) διαχειρίζονται πάντα με σεβασμό στην ιδιωτικότητα, σε καμία περίπτωση δεν διαβιβάζονται σε τρίτους φορείς, και προορίζονται αποκλειστικά για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων σχετικά με το περιβάλλον και την υγεία του παιδιού. Στο περιεχόμενο του δελτίου συγκαταλέγονται πληροφορίες που αφορούν τις δραστηριότητες της Επιτροπής, όπως άρθρα, οδηγοί διαφώτισης και προσκλήσεις για εκδηλώσεις.

 

Εάν σε οποιοδήποτε στάδιο επιθυμήσετε να διαγραφείτε από τη λίστα των εγγεγραμμένων παραληπτών του ενημερωτικού μας δελτίου, σας παρακαλούμε να το δηλώσετε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση
<cyprus-env-child-health@hotmail.com>. Αν δεν απαντήσετε  θα θεωρηθεί ως συναίνεση  στη συνέχιση της αποστολής του Newsletter.

 

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία, και παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.

Ενημερωτικό Φυλλάδιο

Νέα

Νέο ντοκιμαντέρ παραγωγής BBC σχετικά με τoυς κινδύνους που κρύβει η ακτινοβολία Wi-Fi στα σχολεία

23.04.2019
Νέο ντοκιμαντέρ παραγωγής BBC σχετικά με τoυς κινδύνους που κρύβει η ...

Εκστρατεία Ελέγχου Παιδικών Παιχνιδιών (Πάσχα 2019)

11.04.2019
Η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή ενόψει των εορτών του Πάσχα και έχοντας ως ...