ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

02.06.2010Tα παιδιά εξακολουθούν να είναι εκτεθειμένα σε τοξικές ουσίες και άλλους περιβαλλοντικούς κινδύνους που μπορούν να επηρεάσουν την υγεία τους. Αλλά, ο μεγαλύτερος κίνδυνος μερικές φορές μπορεί να κρύβεται στο ίδιο τους το σπίτι, όπου τα παιδιά γίνονται καθημερινά παθητικοί καπνιστές.

 

 

Η Εθνική Επιτροπή "Περιβάλλον και Υγεία του Παιδιού" θέλοντας να συμβάλει αποτελεσματικά στην καταπολέμηση του φαινομένου αυτού, ξεκίνησε καμπάνια με θέμα: "Μη δηλητηριάζετε με καπνό τον αέρα που αναπνέω". Αυτή έχει σκοπό να ενημερώνει τους γονείς ότι με το να καπνίζουν, βλάπτουν ανεπανόρθωτα την υγεία των παιδιών τους. Γι' αυτό το σκοπό, έφτιαξε οικολογικές σαλιαρίτσες με το σχετικό μήνυμα να αναγράφεται πάνω. Αυτές θα διανεμηθούν σε όλες τις οικογένειες με νεογέννητα βρέφη παγκύπρια.

'

Σημαντική συμβολή στην καμπάνια αυτή έχουν τα "Κέντα Προληπτικής Παιδιατρικής" και τους ευχαριστούμε θερμά! Τον Πρόεδρο Δρ Αμερίκιο Αργυρίου, τη Διευθύντρια, κυρία Πατρούλα Χατζηπαπά και όλους τους συνεργάτες τους.

Τα "Κέντρα Προληπτικής Παιδιατρικής ανέλαβαν τη διανομή των σαλιαριτσών αυτών στα νεογέννητα βρέφη. Οι γονείς μπορούν να προμηθευτούν σαλιαρίτσες από τα επαρχιακά τους γραφεία 

 

 

 

 

Ø      Λευκωσία: Καλλιπόλεως 15 & Ιφιγενείας, Πολυκατοικία AMARAL 30, γραφείο 401, 1055 Λευκωσία
 
Ø      Λάρνακα: Λεωφόρος Σπύρου Κυπριανού 83, Ελένειο Μέγαρο, Διαμ. 202, 6051 Λάρνακα
 
Ø      Λεμεσός: Στρατηγού Μαρκυγιάννη 12, Τ.Θ. 56617, 3309 Λεμεσός
 
Ø      Πάφος: Μαραθώνος 1, 8201 Γεροσκήπου, Πάφος

Newsletter

News

Εκστρατεία Ελέγχου Παιδικών Παιχνιδιών (Πάσχα 2019)

11.04.2019
The Consumer Protection Service is carrying out a safety campaign in the run-up ...